Jerry40 píše:Já se tak těším to bude paráda sobota neděle Seč a v pondělí do Plzně na svatováclavskou vyjížďku. Já su tak šťastný
Mojda píše:Jerry40 píše:Já se tak těším to bude paráda sobota neděle Seč a v pondělí do Plzně na svatováclavskou vyjížďku. Já su tak šťastný
Jerryku a víš ty vůbec, s kým tak lehkomyslně na tu pekelnou Seč jedeš ? Koho z tý drsný ( co drsný !!! V Čechách úplně nejdrsnější !!!) bandy vlastně znáš ? Víš ty vůbec, co dělají s normálními lidmi, když maj v sobě 12 a více piv ? Nevíš. Neznáš. Jsi si jistej, že to opravdu chceš ??? Budiž, jak je komu ctěná libost. Já jsem tě varoval. Tvůj lidumilný strýc Mojda z Práglu.
PS : Ale bez tý pekelný party se hůře žije !!!
Eleanor píše:Maxi,tak mě napadlo....ony budou k odběru hrnečky z druhé vlny že?
MikyMiky píše:Tak ještě jednou pro Huhuáka a jemu podobným.
Návod k obsluze : Uchopte pravou rukou POČÍTAČOVOU myš a mírným pohybem najeďte takovou tou bílou šipčičkou na nápis PRAVIDLA JÍZDY V KOLONĚ . Potom mírně natáhněte pravý ukazováček a stiskněte levé tlačítko na myšce. Pozor tlačítko nevypadá jako tlačítko, ale spíš jako placička.Pokud se vám nic nezobrazí ani na třetí pokus, přitáhněte k počítači vaši automatickou pračku a ta vám s problémem pomůže. Nezapomeňte přitom že musí být zapojena v zásuvce. Přeji mnoho úspěchů................
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků