Ahoj R1 Maxi, kolega ze zaměstnání by měl táké zájem se podívat na ukončovací sraz v Seči, tak pokud možno jej připsat do seznamu pod jménem Marťajs byl by moooc rád
Díky Maikl + Leňule
Huhu píše:tom.boy píše:Maxíku připiš jerryho + 1 ze skutrmota
cože další bělouš nuda.....
janowo píše:Ahoj R1 Maxi,tímto se objednávám na sečský sraz i s manželkou.Absolvujeme vše kromě přespání.A co se týká muziky LED ZEPPELIN mám taky rád.Děkuji a naviděnou
Polda píše:Tak to je smutný co se stalo a škoda, že nedojedeš ale buď ráda, že to dopadlo ještě tak. Miláček se dá dohromady a oba budete v pořádku. Tak to se uvidíme až příští rok ve Šlapanicích.
kraken.99 píše:a já tedy ještě upřesnění že nakonec opravdu jedeme bez mladýho
kraken.99 píše:maxíku prosím tě jak je to u vás v tý besedě je možno si tam dát nějaký solidní oběd nebo se máme najíst někde cestou
R1 Max píše:kraken.99 píše:maxíku prosím tě jak je to u vás v tý besedě je možno si tam dát nějaký solidní oběd nebo se máme najíst někde cestou
Nevím jak na Besedě, ale sousedící hotel Seč je naplněn žrádlem a s majitelem jsem dopředu dohodnut, že se tam asi někdo nají, dá kafčo apod. Takže...kdo se chce najíst až na Seči(oběd), bez obav. Já na vás myslím, až z toho nespím, bando kamarádů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník