Ajajaj.Všechny Vás tady zdravím.Faktem je,že ani jednoho/jednu z vás osobně neznám.Snad jen vaše ikony tady na SF,ale čtu si to tady a srdce plesá.Je sranda,jak si každého z vás představuji podle přezdívek a ikon a zajímalo by mě,jak moc jsem se sekl od reality
.Jen - že to mám tak daleko a pod sebou jen Nimbus 2000/Kymco Agility 50 MMC.Mám sice v plánu vyrazit tak za deset dní na NimbusTour 2009/mých prvních 1000km jakože v kuse,tak zvažuji,jestli termín neposunout a využít grilováni na Seči aspoň k částečnému seznámení.Jen bych musel upravit playlist - tedy plán cesty.A navíc co člověk musí umět,aby zapadl?Jezdit?(na koštěti mám teprva nalítáno 1100km).Pít?(začínal jsem celkem brzo,tak snad bych Metancity ostudu netrhl)
.Jíst?(momentálně držím dietu - včera jsem na Nimbusu vezl 10kg granulí pro svého chrta a bylo to poznat.Tááák žééé - každé kilo dole,možný km na hoře
) .Navíc lítám jen nějakých 62km/h)
.Na příští rok plánuji udělat noty na silnější,určitě bych pochytil hromadu zkušeností - třeba pro výběr new scoota atp.... a to by člověk mohl přijet na nějakou tu vyjížďku s vámi některými častěji.Ale víííte cóóóóó?Jsem stráááášně stydlivýýýý!!!!!!A navíc skoro samotář - tedy až na hraní s kapelou...Co vy na to?Měl bych zkusit přijet?Co?Co?Jinak se mějte a každopádně kdybych nedorazil,přeji pěkné počasí,vydařenou akci bez prasečí chřipky a užijte si to.