Míro, on má čas jen v sobotu, jinak je v práci. Uvidím co půjde udělat ale v neděli pojedu asi ke Krakenům, povezu mu tam věci na X9 a budeme měnit tlumiče aby mohl taky příští týden jet do Krkonoš.
Gulwais, měl jsem stejný nápad, že bych vyrazil kompletně nastrojený(včetně bočních brašen,tankvaku a pod) abych to odzkoušel v plný náloži, ale pak mi došlo že tam bude zřejmě spousta (cizích) lidí a nevím kdo by to hlídal. Takže jsem od toho upustil a jedu jen ,,na lehko"
Tak to jsme uvažovali stejně, chtěl jsem to navrhnout všem z akce "Francie", ale je fakt, že nechat si čornout nějaký věci před dovolenou ... Nevím, nevím, vždyť tam budou přece motorkáři a ti přece nekradou, ne ? Když bude hezky, bylo by fajn zůstat přes noc
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43
to můžu potvrdit že neznám člověka kterýmu by se na motosrazu něco stratilo!!! nepočítám když nekdo nalitej večer stratí klíče od motorky a ráno je hledají všichni aby ten dotyčnej se dostal domu ale to je o něčem jinym.
Ha! tak navrhněte nějakou zahrádku nebo louku, kam najedeme jako šulíni s plnou polní a budeme zkoušet jestli přežijem. Ale tak do 200m chci Hiltón kdybych teda jako něco zapomněl Ale jede tu sobotu někdo?
Rozhodl jsem se v případě slušného počasí vyjet s plnou polní a přespat. MIKY se asi přídá, TB a Bery - co vy na to ? Neuděláme si v sobotu na letišti přípravu na "Tour de France" ?
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43