Františku, mám dojem, že to parkoviště u chaty už nebude příští rok stačit. Šlapanice a Seč začínají být mega akce. Máš co dělat, aby si do jara pár metrů čtverečních přidal.
Tak pokud bude vše jak má být, tak bych rád přijel. Jen si musím ještě pročíst, jak je to se spaním.
PS. Mě se to co má Ohka v podpisu moc líbí. Zastavte svět, chci vystoupit !. Je to totiž naprosto výstižné vzhledem k dění na světě. A to platí už od dinosaurů.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění " Festina Lente "" Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "
[quote="Gek"]Tak pokud bude vše jak má být, tak bych rád přijel. Jen si musím ještě pročíst, jak je to se spaním. Ahoj Geku, to myslíš se spaním ostatních? Se svým problém nemáš, jak jsem zjistil na Vysočině.
Ahoj Františku, já se hlásím taky, samozřejmě s určitou mírou nejistoty, protože jak známo " člověk míní, Pán Bůh mění." Ale každopádně se budu snažit, abych neabsentoval.
Na spaní se hlásím s Baluem, s Orlíkem a s Lišákem. Oni už jsou zvyklí
Já vím, no. Někomu dá příroda talent na hudbu, na malování nebo na focení. Mě holt dala do vínku chrápání. Tak si někde u lesa udělám přístřešek a budu plašit lesní zvěř. Ale už do standartní výbavy mého Kymčáka patří tři sady špuntů do uch. Takže kdo bude mít zájem, dodám.
S tím vystoupením jsem to myslel trochu jinak. Jednou u píva vysvětlím.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění " Festina Lente "" Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "