Tak, přátelé, 3. srazík skútrů všech objemů ve Šlapanicích už zůstává pro letošek pouhou vzpomínkou na jednu úspěšnou akci "scooter community CZ" s mezinárodní účastí (přítel mrokar - mPershing z SK)
!
Už jsem to zmiňoval. 1. srazík - 7 strojů (největší z nich Majesty 250), 2. srazík - 27 strojů,
3. srazík minimálně 55 strojů
!
Jestli to takto půjde dál, asi budu muset objednat tu ubytovnu již koncem roku 2009, abych tam dostal co nejvíce lidí! Už letos jsem měl těžkou hlavu z toho, jestli lidi naskládám na podlahu chaty
!
Se slzou v oku čtu vaše poděkování nejen mně, ale i všem ostatním, kteří mi pomáhali akci zorganizovat
.
Už jsem se pokusil je jmenovat a snad mi prominou ti, na které jsem v tom tlaku zapomněl
. Nesmím ale zapomenout na skupinku stavěčů, kteří měli největší podíl na bezpečnosti této naší akce. Jsou to všechno, jak už bylo řečeno, zkušení harcovníci. My, kteří se známe o něco déle, už ta jména máme spojená se známkou dobrého kamarádství, snahy poradit a jiných kladných vlastností, kterými tito mužové oplývají
! Rady, Bumbec, Habřík, lojza, to jsou ta jména, se kterými jsem se nebál tuto dlouhou vyjížďku absolvovat
!
A, samozřejmě, noví kamarádi, kterých jména známe z fóra, ale které jsme poznali až teď!Takovou pohodu na srazu jsem si ani představit nedokázal
!
Zvláštní poděkování patří také kamarádovi Past 92, který nejenže nabídl možnost zajistit samolepky, ale dokonce je i přivezl
! A tak se letos poprvé povedlo, že byly i samolepky. Škoda, že jsem v tom hektickém připravování na odjezd samolepky zapomněl na chatě a tak je dostali jen ti, kteří se dostavili až do cíle jízdy
.
Děkuju vám všem za příkladné kamarádské chování, za ocenění mého přínosu této akci, za dárky, z kterých jsem měl velikou radost,....
Díky!!!