Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
tak co slapky? mas uz z toho velkou hlavu? ja si myslim ze jo pac tech lidi je opravdu moc a to jeste neni konec !pocitej stim ze pokud bude pekne tak tam mas podle me takovych 80stroju! a to si dovolim tvrdit ze to je pres max kapacitu parkoviste a chaty! tebe zachrani jen a pouze dest!!
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Tak jsem byl bez šlapkyho vědomí na scootprůzkumu ve šlapkách na chatě. Na zápraží seděli dva myslivci, myslivcí dva Prej kam panáčku kam jdete, kam jdete, kam jdete, a já jdu vomrknót spací plac spacííí plááac takže stroje nějak zaparkujem a na stany je za chatou nekolik travnatých teras, kam se dle mýho vleze asi 13-15 stanů, což je v pohodě. Takže žádnej strach
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
No tak nad tím jsem přemejšlel už od začátku, ale pak sem si řekl, ono asi v dubnu ještě moc teplo v noci nebude, tak jsem to vzdal. Jaký bejvaj teploty v noci v dubnu? Blbý by na tom bylo, že by to byla další zátěž na mýho scoota. Stan, spacák, karimoška.
Chci přijet až v sobotu. Ale pokud bude slušné počasí pojedu už v pátek a někde v koutě si rozložím karitaťku. Pokud se týká odběru strun z mého banja hlásím, že můžu vzít místo něho harmoniku Helikónku. Ale upozorňuji, že mí kamarádi říkají , že moje hra na ni se dá poslouchat až po litru fernetu. Posledně jsem ji vytáhl po litru fernetu a někteří říkali, že to bylo ještě brzo.(tak bacha)!
tak banjo myslim ze tato akce zacina az v sobotu!!!
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte