Ještě jsem na žádném srazu nebyl,nikoho z vás neznám,pouze z vašich příspěvku a tak je mi jedno s kým bych byl ubytován.Jsem pro každou srandu.Obědnávám se jako jeden kus.Děkuji
Jak jsem tak prokouk organizátorův styl, tak Tvá objednávka jednoho kusu - Janowo - bude zapracována následující den večer, takže zatím neklesej na mysli
Smůla pro srazik, musíme mít přípravu na nástup do školy, první třídy a druhé díťátko poprvě do školky. Ale paráda pro děti, začne jim něco nového a už se těší. Prostě někdy jindy na jiném maličkém srazu.
Teď zjišťuju, že tento víkend mám volný, tak bych taky vyrazil, sice jsem tento víkendu v JČ na srazu byl, ale klíďo si to zopáknu. Jestli už bude vše v chatkách obsazený, klidně si vemu stan.
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Teda, toto bych nevěděla nebýt Milana, kterého jsem dnes potkala. Samozřejmě se také hlásím, upíchni mě prosím s někým na chatku. vůbec nemusíš brát ohled na to, že jsem ženská Jestli je volno u slapkyho, tak třeba i tam.
čabas hlasím se o jedno místečko pod pěkným strome s nebem nademnou ale zatím jen předběžně neska se mi to p.............lo ale do tý dobi by to mělo bejt v cajku.a jestli to bude jako v karvánkach tak panbuch se mnou snad nebude pršet
South Bohemia Scooters Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500..... fén 602626895 http://matty46.rajce.idnes.cz/ abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů
Vypadá to na pěknou akcičku.Jesli se náhodou něco nepo...e a já náhodou nebudu pracovat Tak bych taky dorazil Prosim upíchnout do chatky s Bery.l - jesli tam má ještě fleka.
PS:přijedu pokud nejni někde podmínka 120km/h a vejš Tunit to kůli tomu nebudu
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
!!! POZOR ZMĚNA TERMÍNU !!! Z pracovních důvodů jsem nucen posunout termín našeho krumlovského srazíku na dřívější termín 22.-23.8. - další informace na první stránce tohoto vlákna. Děkuji za pochopení
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Hele Šneku zařiď nějaký hlídání pro všechny sviště. Holce bude skoro patnáct a to se vždycky hlásí TomBoy Nebylo by lepší to nechat spíš na začátek září,....
Tak to je paráda, já mám víkend volnej jednou za měsíc a tím že jste to přesunuli o týden, vychází mi na 22.- 23.8. na sobotu denní 12ka a na neděli noční, takže nejedu.
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
V úvodním příspěvku jsem aktualizoval seznam přihlášených. Všem, kterým jsem změnou termínu zkomplikoval nebo dokonce znemožnil možnost zúčastnit se na srazíku se omlouvám a doufám, že na nás nezanevřou a přijedou někdy příště .
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...