Simona píše:Ok, dorazíme také do Rosic, přesto se ještě ptám Vyráží někdo z Prahy ráno? Jedete všici po D1?
Alternativa:
http://www.mapy.cz/?query=#x=135250128@ ... t,tollfree):obec%20L%C3%AD%C5%A1nice,%20okres%20Praha-z%C3%A1pad%3Eobec%20Rosice,%20okres%20Brno-venkov
Mojda píše:Já předpokládal, že zase pojedeme Praha, Kolín, Čáslav, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou, Velká Bíteš s krátkou zastávkou na čaj v Krevlickém dvoře a pak se pohodově přesunout do Šlapanic. Po dálnici jen tehdy, když je to nezbytně nutné. Myslel bych sraz všech skupin v určitou hodinu ve Velké Bíteši na náměstí , tam trefí každý a tam se nepřehlídnem. Co vy na to, bando jedna pekelná ? No a z Bíteše je to kousek do Šlapek.
Mojda píše:Dobrá, dobrá. Sraz je also v Rosicích okolo desáté hodiny.
Takže lidičky, kdož vyjíždíte z Práglu a okolí v sobotu ráno pohodovým tempem, zkuste být do 7:30 hod. v Běchovicích u nádraží, to každý zná. Pak už klasicky přes Kolín, Čáslav atd. směr Rosice. Nechce se mi jet samotnýmu a ani po dálnici.
Kdo tam chcete přijet, nahlašte se tady, ať se ví, kdo ještě.....
tom.boy píše:Nádraží najdete jen když se předem podíváte na mapě kde je, já ho třeba loni krásně přejel, není totiž u silnice. Mojda trpí mylnou představou že Běchovice zná každý, hlavně jejich nádraží
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků