Tak jsem dnes navštívil Motosalon v Brně. Jel jsem tam s úmyslem výběru kufru na můj skůtr + počučeníčko na vše možné, to je jasný,ale bohužel nikdo ze známých kufrových firem tam vůbec nebyl
Ale nakonec jsem koupil kufřík 3km od výstaviště (byl jsem na to připraven). Přijel jsem těsně před dvanáctou, kupodivu žádný třaskavý nával se nekonal, takže jsem si celkem v klídku pořídil fotodokumentaci. Nejvíc jsem byl zvědavý na Hondu Forzu 125, protože loni byla mým horkým kandidátem na kup. Prohlídl jsem si dalšího velkého konkurenta k mému Symu, Yamahu X-Max 125. Potom jsem přešel k Nevimovi, který tam má celkem rozsáhlou ukázku všech skůtrů a motorek, které prodávají. Tam jsem byl zvědav na ten nový design mé mašiny v bílo černé metalíze, pěkný, nemůžu říct ani popel. Prodává se tam milion různých doplňků, kdo přemýšlí o helmě, běžte tam, všemožné oblečení taky velký výběr.
Takže mě se to líbilo, víc než loni v Holešovicích, nějak to v Brně mají líp nachystané se vším všudy, takže, já návštěvu doporučuji, ale nic převratného jsem tam, alespoň pro mě neviděl....
Edit:: Je předběžně potvrzeno, že Sym skutečně letos spustí výrobu a prodej tohoto stroje...
https://www.youtube.com/watch?v=gTE5fepZ-Dwtak se uvidí.....