Tak přispěju svou troškou do mlýna Já navštívil jak Brno, tak Holešovice a upřímně ač s podivem, tak nějak víc se mi líbila Praha. Taková pohodovější atmosféra, na každém rohu někdo známý s kým jsem prohodil pár slov a když už tam člověk jde s tím, že neuvidí Hondu a jde se podívat na přestavby, mrknout na Ducati, Kawu atd., tak si myslím, že musí být spokojenej. Třeba takový HD má v Praze daleko lepší zastoupení než v Brně, Kawa je srovnatelná, takže mě se to docela líbilo. Řekl bych, že ubylo i prodejců mimo moto sortiment. No a k Brnu, tak tam zcela jasně dominovala Honda a její Africa .... to je fakt pecka stroj...jen ta cena 374 900 v případě DCT verze je masakr No a mimo Hondu bych řekl klasika. Chybělo Kymco, Suzuki (ty 4 modely fakt nepočítám) Mile mě překvapilo Benelli se svými přpravovanými modely Leoncino 500 a TRK 502. https://www.youtube.com/watch?v=AsyaF133o5o
Jinak v kategorii skútrů to moc slavné nebylo dá se říct, že pro rok 2016 tu bude jen minimum novinek, ale uvidíme třeba přijdou výrobci s něčím v průběhu roku