Tak, já se svou mašinou slibuji,na svou čest a placaté břicho, že budu celé léto jezdit z mého bydliště,viz.nick do Jeseníku do Albertu (4km) pro rohlíky, mají je tam moc dorý
Né, si dělám srandu
, předběžně plánujeme právě s klukama tady z fóra co vlastní skůtry Sym na nějakém našem asi prvním srazu těchto skůtrů, kde se alespoň my, co tady na tohle fórum chodíme poznáme, pokecáme, vyměníme zkušenosti a.p...
Co se týká mě osobně, každopádně letos vyzkouším nějakou delší trasu, asi na Slovensko (ahoj forester a sakic) k mému bráchovi, který tam už dlouho žije a svého času jezdil na Jawa 21, 2-3x ročně Půchov-Jeseník a zpět (asi 450km)
Tak si říkám, proč bych to na svém současném stroji nezkusil taky. Loni jsem dal nejvíc za zhruba asi 4hod. 150km, samo i s přestávkama.
Cesty do zahraničí né, na to mám auto, jenom max. do Polska, 20 km....Ale určitě se nebudu bránit ani návštěvě jiných motoakcí, podle svého uvážení..Každoročně taky probíhá u nás v Lipové-lázních, kemp Bobrovník, motosraz s širokou účastí všech možných i nemožných motorek a skůtrů, mám to tam 2km
, takže, kdo to možná znáte, přijeďte....