po včerejším příjezdu jsme doplnily tekutiny nezbytné k dojezdu do cíle a po jeho odjezdu domů mne čekala jiná kultura, která se během mé nepřítomnosti zrodila v hlavě mojí polovičky.po zaparkování buráka jsem se ocitl v divadle na otáčku, kde hrály poslední hru baladu pro banditu.aby toho nebylo málo, po představení jsme se krapet zdržely s herci místního spolku a odchod domů bylo nad ránem v 5 hodin.po načerpání spánku jsem se pustil do včerejšího úlovku a tak pár fotek je zde na tomto odkaze, snad se budou líbit.doufám, že všici dojely do cíle bez újmy na zdraví.
Velké D Í K Y Pepému , že pro nás i letos připravil tuhle super pohodovou akci. Také díky všem stavěčům, kteří zajištovali hladký průjezd celé kolony . Moc rád jsem vás zase viděl a doufám, že i za rok se to podaří zopakovat
Naposledy upravil šnek dne 28 srp 2016, 19:53, celkově upraveno 1
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Opět za pět, bylo to fajn setkání na konci léta. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] Jsem moc rád, že jsem v Sobotu nešel štípat dřevo. [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]