Tak je to tady.Dneska ráno se mi pos..l velkej burgman .Rozjede se,ale nepřeřadí.Teď čekám 60km od Č.B až pro mne přijedou a odtáhnou mě dom. Vidím to zítra dost bledě .Ve dvou na červeným se mi moc jet nechce,ale uvidím.
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Ahoj Pepe, zítra se teprve vracíme z dovolené, tak to vypadá s mojí účastí bledě Leč kdybych dorazil v rozumný čas, tak bych se možná pustil do stíhací jízdy . Prosím, můžeš mi písnout 2-3 místa na trase - a pokud to nestihnu, tak si všichni tuhle báječnou vyjížďku ve zdraví a pohodě užijte
Vyjedu okolo půl desátý z ČK směr Budějce a potom bud přes Veselí nebo přes Třeboň (to podle toho, jestli se bude někdo cestou přidávat) na tradiční sraziště u LIDLu. A moc se na vás všechny těším
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Takové krásné ráno vám všem.K PC jsem se dostal až teď. Tak vám všem ještě jednou děkuji za účast a doufám,že jste všichni dojeli v pořádku do svých domovů(či jiných cílů) .Myslím,že jsme si to užili,včetně malého motoorienťáku na konec.Ještě jednou díky všem a za rok snad zase .