Tak když jsem si přečetl zhodnocení skútršnury a kamaradi mi psali Fb jak to tam vypadá,tak v Rožnově to bylo zase něco jiného.Já vím,že Rožnov neni Praha,kde je doprava opravdu komplikovaná,ale i tady bylo od rána pěkné horko a mě se nechtělo ani do těch hadrů vlézt.No,na náměstí již stálo hodně skútrů a přijižděli další a další.
Když jsme vyjeli tak hlavní rozdíl mezi Moravou a Prahou byl ten,že jsem žádné nasrané řidiče neviděl.Nevím kolik nás bylo,odhaduji to tak na 600 skutru možná víc.Takže kolona byla taky dosti dlouhá.Každý řidič zastavil a mnoho z nich na nás mávalo a pozorovalo nekonečnou kolonu.To že by někdo na stavěče najížděl...no to nepřipadalo v úvahu.V Rožnově se jezdí opravdu,ale opravdu tak nějak jinak. Já když jsem tam přijel poprvé v roce 2013 na tuhle akci tak jsem nevěřil vlastním očím,prostě nějaké oblečení,to tam moc roli nehraje,takže opravdu hodně mlaďasů jelo jen v kratasech a někteří i do půl těla a za sebou měli milého batužka,který jel také velmi spoře oděn.Dokonce snad i v plavkách.No vyjíždka byla krásná,ale i dosti nebezpečná.Tady by to chtělo příště volit spíš trasu po nějakých lepších silnicích nebot lesní cesty plné štěrku,nebylo to ono pro skutry a dokonce se tam v zatačce jeden mladý pár položil a jelikož neměl žádné oblečení tak děvče bylo dosti zrasované.No to se stává.
Příjezd na "Balaton" jezero jakési...u Rožnova,pro ty kteří to neznají,byl vítanou pauzou.Já jsemze sebe sundal ten mundur a vlítl jsem do vody ajako lachtan jsem nechtěl už vylézt ven.Naše parta tam zustala a jela potom přímo do Rožnova,ja jsem ale pokračoval se skupinou dál na odopolední vyjiždku.
Já jsem byl moc rád,že jsem zase viděl moje kamarady,Moto jednotka v plném svém počtu...rád jsem zase viděl Mepu, a další kluky,kteří za mnou přišli a představili se mi,jinak bych je asi nepoznal.Takže parada.Počasí bylo nádherné.Večer hrala Slovenká kapela a v náladě pokračovala i cimbálovka.
Tak akci hodnotím velice kladně,užil jsem si to a jak jinak že se těším na další ročník.Jinak odpolední program byl super,moc se mi libil a nikdo snad neodjel a každý fandil.Tahání bobů za skutrem bylo vítanou atrakcí a dokonce se to i pár lidem podařilo položit za bujareho potlesku.
Co bych pořadatelům tak trochu vytknul....i když mám Radka moc rád je to fajn kluk a vím,že s tím měl strašně,ale strašně práce a vše se vždy nepodaří,tak stánky.Dát na tuto akci na ranč jeden stánek s občerstvením a dva s pivem byla katastrofa.Nekonečné fronty,i když se personal snažil,prostě to nestačilo,ale kluci byli i tak spokojení,nakonec se dokázali pořádně zbourat,že rano to ještě rozcházeli aby mohli odjet.Za další Slovenká kapela...mladici asi tak 18letí,kteří jsou objev roku,je sice fajn,ale možná na Slovensku,tady to nikoho nezajimalo.Bylo by lepší dát sem příště nějakou zábavovku,která hraje vše a myslím,že by spousty lidí tančilo a bavilo se,jako na minulém ročníku,ale to je pouze muj názor,takže ho nikomu nenutím.
Tak ještě jednou,akce byla super, a Radku....příští rok opět přijedeme v plném počtu.
Tak to je moje zhodnocení.