Asi jsi si to sigi znova nepřečetl. Jak již bylo osvětleno,reagoval jsem na 8SŠ a pokud se ti to nezdá,není jednoduší věc než si to číslo dohledat sám
Nikde nesrovnávám,nekritizuji ani nevychvaluji jednu nebo druhou akci,protože jak píšeš jsem v Rožnově nebyl. (v budoucnu se to třeba změní) Věřím že to je fajn akce,ale ne každý má čas jen a jen na skútry a trávit tam celý víkend. Je to otázkou priorit a ne každý to má stejně jako ty. Na otočku - jeden den se to z Plzně opravdu nevyplatí,protože půl dne strávíš v sedle. Do Prahy bych na samotnou skútršňůru taky nejel a raději bych si jel zazávodit někam na kole,ale když se spojí 3 akce na jeden den,tak už to za to stálo a jeden den jsem si od kola odpočinul.....vlastně ne,večer jsem si dal zlehka 30 km
ale to sem nepatří
Takže pro mě bylo přednější projet si Prahu,pak zajet mrknout na Race of Champion - tajný závod Stadionů (již 32 ročník,takže kam se hrabou obě skútrařské akce dohromady)))(rád bych se ho někdy zůčastnil)
a poté se vydat na legendární vozy,motorky a další skvosty včetně jejich posádek do Bohnického areálu. (
www.legendy.cz ) Prostě jsem si den užil po všech stránkách a dopřál si od každého trochu,popovídal s pár kamarády které taky často nevídám a i když jsem cestou z Prahy zmoknul a jel většinu trasy v dešti,fajn den mi to vůbec nezkazilo