huž se na fotkách pracuje.dám sem odkaz at se nemusím se zmenšováním fotek zdržovat.ta společná fotka vyšla díky malým prostorům, takže budou dvě na výběr.doufám, že všici dojely do cíle podle svých představ.já najel pouhých 238 km a budu opět čekat na další sezonu.seč nevím jestli budu stíhat.nic neslibuju, ale kanada to bude jistit pokud nenastanou komplikace.takže v nejbližsích hodinách by měly být už fotky i zde ode mne.
Skvělá akce - díky Pepemu i všem kdo mu s organizací pomáhali. Sice jsme museli odjet dřív, ale i tak jsem měl radost vidět se všemi. Ještě jednou velký D Í K a za rok zase ahoj
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Chlapi nechvalte mě,nebo zpychnu . Děkuji stavěčům za bezpečné projetí křižovatek. Jinak fotky opět skvělé,moc hezké .Dík za perfektní společnost a zase za rok Ahoj.
Naposledy upravil Pepe Burgman dne 31 srp 2015, 07:39, celkově upraveno 2
Musím také poděkovat za sebe i ostatní kluky z mé party. Bylo to super, dnes jsme se ještě projeli přes kousek Rakouska a Vranovskou přehradu a Brno domů. Mira sem určitě dá nějaké fotky.
Ahoj Pepe, velké díky za vydařenou akci tobě, stavěčům a všem, kteří pomohli s organizací. K tomu špičkové počasí, svezení v nádherné krajině, zajímavá místa a výborná parta ... ideální kombinace . Večer jsme ještě trochu prolezli malebné uličky JH a svlažili suchá hrdla na 15. poledníku a u Gentlemana a v neděli kolem Dyje přes Rakousy domů. Bylo to fajn, rádi se zase stavíme
jj, vranov a okolí jsem často navštěvoval když jsem bydlel na kanadě odkud to je půlhodinky cesty a byl jsem na přehradě nebo jsem kličkoval po okolních klikatých silničkách.dnes to už mám sice z ruky.takže příští rok opět na kanadě jste všici vítáni a budu se zasejc těšit jak malej jarda na vánoce.jsu rád, že se to líbilo, aj mě.počasí nám suprově.