Jé, to jsem rád, že je vše vysvětleno ! Skutečně jsem měl scarabea500 za scarabea (z Poděbrad?), terého znám osobně, proto mi to přišlo divné . Takže scarabeo500 není scarabeo. S elemem také vysvětleno ! Děkuji kamarádům, kteří přijedou pomoci, třebaže mají "holé ruce" .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Není blbý počasí, jen blbý oblečení Ale vypadá to, že nevyrazím kvůli nějaké nepředpokládané komplikaci v rodině. Ani na vyjížďku. Včera jsem ale možná přesvědčil Jirku (aka "Sceta"), který konečně zase jezdí po loňské havárce a má určitě absťák
Ahoj Františku i ostatní "staří" známí a kamarádi jedné stopy, do poslední chvíle jsem věřil, že alespoň popovídat zase dorazím, ale nemůžu. V pátek jsem si utrhl šlachu u levého bicepsu a s rukou v sádře to nedám ani v Mazdě Užijte si sraz i za mě a snad někdy později na viděnou.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Bohužel i tento víkend mám pracovní povinnosti, kvůli kterým se mi nepodaří (aspoň na otočku) přijet. Popřeji vám aspoň touto cestou at se sraz vydaří a snad za rok na jubilejním ročníku budu v koloně i já se svým šnečkem
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Vždycky se stane, že do toho někomu něco vleze. To je život. Ale zítra pršet nebude, navíc nebude ani hnusný vedro, takže myslím pozitivně, mám dotankováno, těším se a jeduuu
Mefisťáku, "soráč", nějak jsem si nevšiml, ale vše napravuji ... Šneku, máš to kus cesty, tak tě to omlouvá . Nashledanou na 10. srazíku Luco, opravdu to tak je. Mrzí to i ty, kterým do toho něco vlezlo Ale nějaké houfné odhlašování neprobíhá...
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...