Děkuji všem za odpovědi
to
forester: tak já před lety kupoval nové auto a tam byla veškerá povinná výbava samozřejmostí, tak nějak jsem se domníval, že u nového skútru je to stejné..ale raději jsem se zde zeptal, kde jinde, že?
to stretavka: mě nenapadlo, že pokud se na stránkách s názvem skútrFORUM ve vlákně "začátečník prosí o rady" zeptám jak je to s lékarničkou, že je to hloupá otázka, spíše mi přijde, že nějak lidé neumí mezi sebou komunikovat a chovají se tak nějak nevrle, asi je to dobou...ale třeba se pletu
to aldav: tak to vím, že než si pro něj pojedu, že musím mít už vyřízené povinné ručení, to mám zítra ráno v plánu, to je stejné jak s autem...kovbojku z toho fakt dělat nechci, jen jsem při brouzdání tady vznesl dotaz...příště si dám majzla abych nebyl za vola
ten chlápek co tam skútra kupuji má jen malou prodejnu se servisem, je to i v malé vsi...koukal jsem co vše tam má, ale na povinnou výbavu jsem si tak nějak nevzpomněl, viděl jsem tam zámek na kotouč, nabíječku na gelovky (oboje asi zakoupím), ale lékárna mi do oka nepadla a jak píšu, nedošlo mi to...každopádně mu ráno brnknu a buď ji koupím tam, nebo někde v lékárně...