Rady a doporučení před nákupem nových i ojetých skútrů
11 zář 2012, 18:15
Jasně, situace se změnila, my to máme jako hobby, fórum sledujeme pravidelně, víme co tu je za založená témata a jak se opakují, ale ty nechceš nechat poradit, jen jsi chtěl popostrčit do nákupu toho co sis vybral a až by jsi byl časem zklamanej, nadával bys na lidi z fóra co říkali že to bude ok, když ti někdo napíše něco co nechceš, najednou píšeš jak je situace jiná, jako by jsi se v tom vyznal, což moc nesedí s tvojí první otázkou o radu....
Sorry, ale ty si očividně poradíš sám...
11 zář 2012, 19:09
Přečti si moje vlákno PO LETECH NA DVOU KOLECH nebo alespoň některé jeho části.Je to myslím objektivně popsaná konkrétní zkušenost se značkou Yuki,tedy alespoň s padesátkou skůtrem,který Tě zajímá.
12 zář 2012, 09:29
Kdo chce kam, pomozme mu tam...
12 zář 2012, 13:38
ROBOTOX má částečně pravdu , dnešní situaci na trhu nelze srovnávat se situací před dvěma lety. Je ale důležitý pečlivě vybírat protože kvalita zpracování se za stejné peníze dost liší. Já bych se mrknul třeba na MAXON od Auto Kelly. Jejich zpracování je celkem slušný. Jinak táta má Keeway Hurricane , momentálně najeto 7000km bez jediné poruchy. Koupit značkovou ojetinu je taky možnost ale dost jich je v ubohým stavu a bude tě u nich čekat investování do oprav. Já mám třeba na CPI najeto 22000km a měnil jsem ložiska na klice + automatický sytič .
12 zář 2012, 13:56
Mas pravdu, ze Maxon bude trochu lepsi nez Yuki, ale to je asi tak vse. Byt lepsi nez nejhorsi z nejhorsiho neni zas tak dobra vizitka... Maxon Ardour 125 nevypada uplne zle, kdyz prijmes ze zpracovani porad neni dokonaly a je to slaby. V ty 125 se to jeste da prezit, ale jako 50 bych to nechtel. Na vyzkouseni po dobu zaruky proc ne, ale pak uz to nikdo nekoupi.
12 zář 2012, 14:38
No minulej tejden jsem měl půjčenej MAXON ARDOUR 125 a dost mile mě překvapil jak kvalitou zpracování tak jízdníma vlastnostma . Já bych do toho klidně šel.
12 zář 2012, 14:45
tak nekdo to musi vyzkouset
ono je dobre kdyz znackovy skutry budou mit konkurenci, alespon budou taky muset s cenou dolu...
13 zář 2012, 05:38
PROOF píše:No minulej tejden jsem měl půjčenej MAXON ARDOUR 125 a dost mile mě překvapil jak kvalitou zpracování tak jízdníma vlastnostma . Já bych do toho klidně šel.
A s jakýma dalšíma skútrama o objemu 125 ccm toho Maxona srovnáváš ?