Ahoj potřeboval bych poradit, chci si koupit yamahu majesty, ale mám ŘP pouze na A1 do 125 ccm. V inzerátech uvádějí k tomuto motocyklu občas 150(125) chci se zeptat jestli to jsou oba rozdílné motory s jinými obsahy nebo jak to doopravdy je. Případně jestli s tímto ŘP můžu řídit obsah 150 ccm. Díky za odpověď
Naposledy upravil KYBLOS dne 07 srp 2013, 20:51, celkově upraveno 2
Důvod:Přesunuto do správné sekce
Jsou to dva motory s rozdílným objemem 125 a 150 ccm.
Ohledně řízení, máš noty na moto s objemem do 125 ccm. Je objem 150 méně než 125 (čili "do 125")? Odpovím si sám - není! Takže ta otázky postrádá smysl. Ale aby mě tady někdo nekamenoval, řídít to můžeš, ale je to jako bys žádný papíry neměl. Když Tě chytí, tak dva roky bez not a nějaký úspory na dřevo.
Jedu a kochám se ... Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125 Je: Honda Forza 350
A co říkáte na značky Malaguti Madison 125, Piagio X9 125, Yamaha majesty 125 - kterou byste mi doporučili. A jaká značka z tohoto výběru je asi nejvíce kvalitní díky moc za odpověd
Líbí se mi označení dr.snakea "nenáročná zdochlina" ! Můžu ti ji doporučit,ale mezitím si pořizuj "noty" na silnější objem . Určitě velice rychle zjistíš, že současná úroveň tvých "not" je nedostačující ! Tomuto stávajícímu třídění skupn papírů na motocykl nerozumím, ale pokud si neuděláš papíry alespoň do objemu 400 ccm (nevím kolik to vydá kW), tak ti všechno nižší bude málo .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...