od KYBLOS » 14 srp 2007, 17:10
B-eckham:Čéče já ho neposoudím, páč ho nemám. Sem prostě výhradně přes známý značky, protože u neznámý značky bych měl strach, že ty peníze prostě utratím za něco o čem sem nikdy neslyšel, že je to dobrý, kvalitní apod. Nikdy, natož často. Keeway Huricane se aspoň myslim prodávaj v Tescu apod. a to je taky místo kde bych já - neříkám, že někdo jiný to samý - scoota nekoupil. V Tescu prostě nakupuju potraviny a scoota zásadně v obchodě se scooty a jak už jsem psal - se známými scooty. Napíšu ti tu něco o levných scootech. Opíšu to z Journalu, což bylo u Hospodářských novin 7.srpna 2007:
Levných strojů už bylo dost
Po polovině letošního roku ukazují statistiky Svazu dovozců v porovnání s loňskem třicetiprocentní nárůst prodejů dvoustopých vozidel. Strojů do padesáti kubických centimetrů ( což jsou valnou většinou skútry a mopedy) se však prodává o dvacet procent méně. Převedeno do lidské řeči to znamená, že deset let trvající expanze levných čínských značek se minimálně letos zastavila. Zdá se, že skupina kupců strojů v cenové hladině 20 000 - 25 000 korun je nasycena, případně zjistila, že výrobek na několik málo použití se ani za takto příznivou částku nevyplatí.
To opravdu není z mojí hlavy, ale z novin, které jsem uvedl výše, kdyby si náhodou někdo to co sem napsal vysvětloval špatně! B)
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km