od mk-tec » 15 dub 2015, 08:59
...stejně dopadne jako my všichni. Nedá na rady, projde si tím, akorát tu zkušenost bude muset procedit přes prodej a pak znovu celou porceduru hledání toho silnějšího...
...protože jestli to máš občas pro dva, budeš chvíli jezdit, zjistíš, že to není to pravé ořechové a že to mohlo být lepší, kdyby jsi jen trochu přidal. Ono spotřeba, tedy rozdíl spotřeby - jestli honíš ve dvou nějakou osminku nebo pětikilo - je úúúplně zanedbatelná proti tomu, jaký bude komfort cestování, ochrana proti počasí. Já mám buráka 400 a když jsem jel na otočku Vídeň a zpět při dodržování rychlostních limitů, tak jsem jel za 3,2 l. Při běžným provozu jezdím za 3,7.
...Zvládněš daleko víc a nebudeš nikde brzda provozu - nehledě na to, že do maxíka dáš pro dva vícero věcí a budeš jezdit v pohodě a bude ti déle sloužit, neboť motor najede daleko více km, má delší životnost, když točíš 5tis. ot a né nebesa, jako u slabších... Já jsem prakticky přestal jezdit autem - nechal jsem ho manželce a vše, co jde, už řeším skůtrem...