8steve píše:Jákob: rozmetal bych ty tvoje "argumenty" na prach. ale jak už jsem řekl prve, nehodlám to tu opět rozjíždět. omezím se na to, že na 25km jedna jízda ještě nejsem v opozici proti skútru a jeho ekonomické výhodnosti.
A jednoznačně se přimlouvám za Atlantika z ČR, nyní po slevě je za velice pěknou cenu.
Tak popravdě, nemusíš nic znova rozjíždět, stačí když řekneš co mě vyjde výhodněji, respektive jaké auto koupím za to moje které je v takovém stavu a bude jezdit za daleko méně peněz. Myslím ba spíše jsem si jist, že takové jaksi v té cenové kategorii neexistuje, ale jsem ve skůtrech nováček a samozřejmě pokud za 50tisík kilometrů budu dělat 2x GO motoru a vyměním na skůtru vše dvakrát, je jasné, že jsme někde jinde.
Hledám tady podobné téma auto vs skůtr, ale zatím se mi nepovedlo, nechci tu dělat flame nebo offtopic, ale stačí mě říct. Pleteš se, skůtr vydrží 40 tisíc a pak musíš investovat do nákladné a rozsáhlé generálky a já řeknu ano to jsem nevěděl, máš pravdu a děkuju ti za pádný argument. Nicméně auto opravdu prodávat nebudu, ten kolotoč opravit kde co už mám teď snad za sebou a budu pár tisíc taky jenom jezdit...snad