Na nějaký tuning se v začátku vykašli. Ještě jsi nikam nedojel a už to chceš ladit? Neblázni a peníze, který bys vrazil do dílů a následně do benzinu a ..následně do dalších dílů... raději prolej hrdlem. Myslím nádrže... Takže samozřejmě ano, odstranit restrikce, ale ne nějaký závodní válec, kliku atd... Určitě bych využil nabídky a jel se podívat ještě s někým, kdo už trochu ví oč se zajímat a na co dát pozor. Vzhled dělá hodně moc, ale není nejdůležitější. Co s naleštěným plastem, když pod ním je zničený vrak. Při výběru nechvátej a koukni se i jinde než na stránky, které uvádíš. Tímto je nechci nijak hanit.... Také nezapomeň, že když to bude dovoz, připočítat STK a přihlášení. Specialita našeho státu je doplnění údajů v TP od Decry, protože zrovna tento tvůj typ není v databázi. Přestože jich jen za tu dobu projelo kolem pět...
A pak ta plechová písmenka vyjdou snadno na dalších 5000,-. Takže vybírej a nechvátej. Není nutné koupit hned dnes to první, co vidíš. Jinak z těch, co jsi navrhoval, já jsem pro Neos´. Sice mám rád italii, ale ten zbytek mne nenadchl. SR bych se bál (už jenom té metrosexuální barvy),Peugeot takovej opotřebovanej a co tam ještě bylo... Jo ten nový z Maďarska...no tak to bez komentáře. Tak šťastnou ruku a neboj se zeptat na cokoliv. Každý začínal a nejdřív to nevěděl.