od ScooterMarty » 08 srp 2009, 19:40
Potřeboval bych pomoci s výběrem skůtru, ale trochu jinak než jsem tu zatím našel. Jedná se mi o srovnání 2T a 4T. Myslím, že mám celkem jasno na co skůtr chci. Na ježdění po Praze, do práce (5km), na nákup, na úřady a tak a možná na vedlejšák pár dní v měsíci jako kurýr. Žádné výlety na tom dělat nebudu, leda výjimečně nějakou skůtr akci. Jinak výlety dělám s rodinou čili autem. Takže žádné maxi, žádné velké pohodlí, spíš protahovačka mezi autama. Vážím 95kg. Mám vyhlédnutou Gileru Runner. No a otázka zní jaký objem a jaký pracovní takt. Původně jsem chtěl 180-200 a přemýšlel jsem jen o taktu, ale teď mi zas brácha nasadil brouka, že na to moje ježdění mi 50 stačí. U té bych samozřejmě o 4T neuvažoval... Před lety jsem na motorce jezdil, dokonce i závodil, ale to už je tak dávno, že vlastně začínám znovu. O současné technice nemám ponětí. Jo a jak s chlazením? O vzduchu jsem ani nepřemýšlel, ale jak voda snáší takové to drt sem drt tam ani se to neohřeje?
Nenadávejte mi za nové téma, tohle jsem tu nikde nenašel. Každý ví jaký chce objem a řeší značku popř. zemi původu. Já vím že čína to nebude. I kdyby to nebyl Runner, tak nějaký jiný Ital nebo Japonec...
edit Rady: upraven nazev tematu