crhy píše:...vlítla mi pod kraťasy včela, no samozřejmě mě kousla...
Ale vosy nekoušou!
crhy píše:...vlítla mi pod kraťasy včela, no samozřejmě mě kousla...
josuk píše:Vancik.b: skútry stojí velké peníze, to je jasné.. koukal bych po Hondě nebo Yamaze.. i když i taková Vespa 300 má něco do sebe, skoro není poznat n ovladatelnosti jízda ve dvou.. i když někdo by možná namítnul, že proto, ž blbě jede už v jednom.. každopádně chce to vyzkoušet!!
Josuk:: Spíš bude u mě těžké jestli je lepší kupovat 3stovku nebo vetší 4kila..výkonový rozdíl mezi tím asi nebude, spíš asi o pohodlí.. Zatím u mě vyhrává ta Honda sw t400
btw: Honza + Vítek: koukám že by to chtělo nějakou lekci z hmyzozpytu (včela, vosa, čmelda... ) - proto má motooblečení síťky na větracích otvorech. Jaktože nemáš na kraťasech síťku?
josuk píše:...Honza + Vítek: koukám že by to chtělo nějakou lekci z hmyzozpytu (včela, vosa, čmelda... )...
josuk píše:... i když i taková Vespa 300 má něco do sebe, skoro není poznat n ovladatelnosti jízda ve dvou.. i když někdo by možná namítnul, že proto, ž blbě jede už v jednom.. každopádně chce to vyzkoušet!!
bajza píše: Já mám SW a jsem maximálně spokojen. Ale na proplétání v kolonách to není.
kerim7 píše:... Já jsem konzervativní a zastávám názor, že když je něco vyzkoušené a funguje dobře, nemá cenu dělat experimenty. Čili nevidím důvod, proč brát něco jiného než Hondu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků