Zdravím všechny skútraře.
Rok a půl už si drandím na SH125, je to super. Ale občas chci jet třeba 80km do Brna, 150km do Hradce apod. miluju skútr v těch městech, ale v provozu celkem zaostávám, pokud není nějaká mela na silnici. Miluju tu mrštnost a akceleraci v městském provozu, už se umím protáhnout každou kolonou a tohle bych si rád zachoval. Proto zvažuju udělat A a sehnat něco rychlejšího. Co byste tedy doporučili na skútr s kterým byste neměli problém jet třeba 100km po dálnici a pak jezdit ulicemi přeplněného města? Něco co dokáže dynamicky akcelerovat v mezích silničních zákonů a běžného provozu (tedy stačí do 130 GPS max + něco navíc, když je dobrý vítr a silnice), něco s čím nebude problém na silnici první třídy předjet kamion a na dálnici to nebude trvat minutu. Zároveň ale ne nic moc širokého, koukal jsem na Piaggio X10 a to už mi nepřijde tak hbitý jako ta SH. Můj tip je Beverly 350, ale jestli máte nějaký další tip, rád se poučím. Na papírové parametry jsem koukal, ale zkušenosti jsou neocenitelné.
Díky za plodnou diskusi