pcx píše:a2s: hej? musim niekde niekoho uprosit nech sa na to mozem posadit trosku A teraz mas swt, ano? Aj po tej som pozeral, na nej by som vyzeral asi normalnejsie, zapadol by som Ale pochopil som ze asi viac ako 300 ccm asi nepotrebujem. Ked porovnas posed a natiahnutie nôh na xmax a swt...ako by si ho popisal??
forester: mne sa pcx hlavne pacilo. Bol som "skutrpanic", takze som si vyberal podla toho co sa mi paci Teraz sa uz na to pozeram trochu inak, ale ten problem mi stale zostal ze mam rad dizajnovky - moderne pekne linie proste.
Chcem menit aj z dovodu vacsej kubatury aj z dovodu aby som sa na tom citil ze mi viac ten scoot "pasuje", kedze som tak trochu pupkáč
doplnenie: burgman ma dako neberie
No SW-T je podle mne pro tebe už zbytečné. Psal jsi že jej chceš do města a moc necestuješ. Ideální mi přijde tak 250-300ccm. SW-T váží 250kg nenaložená a prostě už to moc na proplétání není. Ne že by to nešlo, ale už to při tom nemáš ten pocit lehkosti.
Na X-Maxovi nebudeš mít problém ze sezení ty 2cm nebudou rozdíl, ale nejlepší máš fakt se na něm projet. Já do SW-T šel proto, že jsem chtěl cestovat a trápit X-Maxe delší dobu na dálnici ve dvou se mi nechtělo. Nicméně jel jsem na něm 220km v kuse a v pohodě. Na SW-T mám navíc vyhřívané hefty a sedlo, což jsou fajn vychytávky na cestování.
Skutečně si zajeď někam k prodejcům a nebo nějaký skůtrsraz. Minulý týden byl v Rožnově a tam jsi měl možnost najít snad jakoukoliv nad kterou by jsi přemýšlel. Majitelé se většinou rádi pobaví.