Ahoj všem, po letech okliky přes motorky, lodě atd... mám opět chuť rozšířit stáj o maxíka. Vzhledem k tomu, že jsem tu z toho trochu vypadl, bych potřeboval pomoci s výběrem a eventuálními doporučeními co a jak.
Takže - omezení ŘP na 35kW, rozšiřovat se mi nechce, nehledě na to, že větší výkon nepotřebuji (vyzkoušeno na motorkách) + problém s váhou větších strojů. Moje výška je cca 170cm - rád bych pohodlně dosáhl na zem. Vzhledem k "věku" raději pohodlí než supersportovní podvozek, nějaký úložný prostor pod sedlem (+ asi možnost doplnění topcase).
Finanční limit cca 60tis (při super nabídce asi jsem ochoten překročit, ale chci si nechat dostatečnou rezervu na první servis)
Co jsem tady tak studoval, vychází mi asi nejlíp Burgman 400 (ideální výška, pohodlí), ale zaznamenal jsem problémy s dražším servisem a malými koly.
Zde mě zaujal tento -
http://www.motosalon.tipmoto.com/motork ... n-400.htmlZaujala mě také Aprilia Atlantic 500 sprint - nenarazil jsem ale na nic slušného, nevím jak je to s výškou a pohodlím. Pro mě + je vyšší výkon
Koukal jsem i na Malaguti Spidermax, ale opět jsem nenašel nic, co by nebylo odpudivé už z fotky + tu na ně zrovna není moc chvála...
Příp. Kymco Xciting 500R - tuším, že je dost vysoké a nevím jak je to se spolehlivostí v této ceně...
Určitě Vás napadne pár dalších tipů, po čem koukat. Budu vděčný i za odkazy nebo doporučení, na co kouknout - už kdysi dávno když jsem na skůtru začínal (tenkrát Benelli 125) jsem dosta l spoustu užitečných rad, tipů, doporučení co ano a co ne.
Předem moc díky, Michal