Upřímně pár korun cca 10 000,- Kč by to chtělo přihodit a samozřejmě počítat i se vstupní investicí jako je servis tzn.: výměna náplní, filtry, svíčky, válečky popřípadě řemen, baterie apod. Zkrátka a dobře suma sumárum seš tam za 70 000,- kč. Rozhodně bych se ale dovezeného skútra nebbál, na druhou stranu je fakt, že to chce ho pořádně prověřit.
jurass17 píše:Čauec,
chtěl bych od vás poradit, líbí se mi Gilera Nexus 500, je to krásný skůtr, sporotvně naladěný, s dobrou akcelerací a možností tuningu. Mám ale dilema s Hondou Silverwingem 600, nelíbí se mi tolik jako Gilera, ale je to dvouvál o větším objemu a přecijen vhodnější na cestování. Skůtra bych měl hlavně na ježdění po městě a pro radost, semtam třeba zajet na hory. No ale co kdyby mě třeba někdy napadlo zajet do takového Chorvatska? A to je právě ten problém.
Tak jsem se chtěl zeptat co byste mi poradili. Jinak cena by měla být okolo 50000,-
Koukal jsem i na ostatní maxiskůtry na trhu, dost jsem si o nich přečetl a zvažoval bych jen mezi těmito dvěma.