od Losky » 13 led 2014, 10:08
Problém u mě je, že nevím co chci. Wing jezdí dobře, ale už je to starý, kosmetika a rád bych něco novějšího. T-Max je krásnej, ale model od roku 2008 se mi zdá neúměrně drahý (cca 140t), nejsou kufry atd, ale je to krasavec - těžkej brouk, ale drahej...
B650 se mi i docela líbí, ale zdá se mi, že je to prostě mastodont a navíc ještě asi o 30 kg těžší než Wing.
B400 je asi ideální kompromis mezi ročníkem a cenou, ale každý zrazuje od jednobuchu - měl jsem jen čtyřkolku a taiwan a to byl děs, takže soudit nemůžu.
Pak jsem ještě zvažoval nad variantou, že bych skútr rozebral a udělal nový fešný lak a tak nějak vše zkontorloval a hotovo, ale bojím se, že za rok bych zase řešil to samé.
Psal jsem, že bych třeba 140 dal, ale když to tak zvážím, je to fakt strop, kam se mi jít nechce, ideálně něco do 100k.
Strom mě láká univerzálností, odpružením, kapotáží, ale je to zase vyšší atd:(
Prostě rád bych něco tak od roku 2008, ve dvou aby to bylo pohodlný pro oba, jezdilo se na tom dobře i jednomu a super vzhled. Co se týče rychlosti, jezdím stejně okresky do 110 a dálnice do 130, spíš se kochám a zatím adrenalin nějak nevyhledávám při projíždění zatáček na hraně pneu - zatím jsem tomu nepřišel na chuť:)
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus
Suzuki DL 650 V-Strom K7