Ahoj
Pozdravujem rovnako nerozhodného skútristu, ako som bol aj ja
Za posledné tri roky som stál pred rovnakou dilemou akú máš aj Ty dva krát a vždy zvíťazil X-Max. Týmto Ta samozrejme nechcem ovplyvnovat a ani Ta nejdem prehovárať,fakt ale je, že vlastne doteraz neviem, či to bolo správne rozhodnutie./teda viem, ale stále mi je ľúto za tým posuvným plexi
/Clovek je proste večne nespokojný živočích a aspon u mna je to tak, že akokoľvek sa rozhodnem, vždy skôr či neskôr začnem premýšľať nad tým, či by tá druhá možnosť predsa len nebola lepšia...
Ale vráťme sa k téme - Forza je podľa mna jednoznačne voľba z rozumu.... Za cenu nižšiu ako X-max máš k dispozícii väčší objem, vyšší výkon, posuvné plexi a kufor z centrálnym zamykaním a toto musí každý pragmatik uznať, že nie je veľmi o čom diskutovať... Ale život nie je iba o racionálnych rozhodnutiach a pre mna osobne bol a stále aj je dizajn Forzy v porovnaní s Maxom proste horší a to nakoniec rozhodlo. Moja rada na záver teda znie - pokiaľ sa Ti Forza aj páči /a netvrdím že to nie je pekný skúter/ tak chod jednoznačne do nej a ani o tom nerozmýšľaj. Pokiaľ máš ale pochybnosť a nevieš sa rozhodnúť, zober radšej Maxa, lebo podľa mna to je práve ten dôvod prečo nad tým premýšľaš....proste sa Ti páči, ale rozumne si nevieš zdôvodniť, prečo ho máš vlastne zobrať...Pämätaj na moje slová, dizajn nie je maličkosť, budeš sa na neho pozerať každý den a akokolvek rozumná alebo výhodná kúpa to bude, pokiaľ sa Ti nebude páčiť, skôr či neskôr pôjde z domu....
PS sorry za tú gramatiku, ale píšem náhradou klávesnicou kedže mám svoju pokazenú a to sa fakt nedá....