crhy:
To bych byl rád, kdyby se nekdo ozval Jak říkáš, kromě výměny nějaké žárovky a dolití oleje si já sám asi nic moc nespravím. Na toto jsem lopata. Na druhou stranu počítám s nějakou menší částkou za nutnou údržbu po koupi. Stejně jako u auta. Každopádně ta Aprilie 50 co máme nyní (sice od novoty) potřebovala první servis až v 10-ti tisících. A to ani nebyla nutnost, že by se něco pokazilo, ale dával jsem to na servis kvůli doporučenému intervalu. Takže bych byl rád, kdyby Majesty sloužila stejně. Proto se nechci spálit koupí byť 2008 ročníku, ale v horším stavu a najetými třeba 150-ti tisíci, než u té zítřejší 2006, kde by měla být záruka skutečných 51tis km..Ale to se pořád opakuji. Zkrátka a dobře, pokud se dnes někdo znalý z Ovy ozve, bude šťastný. Pokud ne, vyrážíme zítra na 2006 do Pardubic.
Edit: Našel jsem více fotek toho skůtru v Ostravě.. http://autobazar.avizo.cz/yamaha-majest ... 26854.html Kluci nejde třeba už z té detailní fotky předních kotoučů něco poznat? už jsem zkoušel volat i do Yamahy v Ostravě, jestli by mi udělali předkupní prohlídku, ale nemají tam mechanika