forester píše:Dano, tak ale teraz neviem či na niečom fićíš alebo už ťa ten nemec navštívil. Toto kto písal ? Preto sa čudujem
Dano píše:z tým cenníkom Hondy je to trochu inak,dnes som bol na výzvedy v BA na Tuhovskej (silne uvažujem,že na staré kolená si kúpim F 350)
Haha
áno,máš pravdu,môj pôvodný plán bol taký,že na jar vyleštím Burgman 200,dám na bazoš a keď predám,doložím a kúpim F 350-ale ten plán bol taký preto,lebo som sa už zmieril,že na tejto planéte menom Zem nikto nevyrába skúter 300-vku z rovnou podlahou aj šikmými nášlapmi
Takže keď som na ten Sym náhodou natrafil (chodím občas pozrieť na stránku Sym) ani som neveril,že konečne niekto urobil takúto praktickú kombináciu.
Preto bol za pár dní v garáži,a okrem toho,moja najoblúbenejšia farba na skútri je biela,takže úplne do bodky splňuje všetko,čo som chcel.
A keby si čítal pozorne,tak by si vedel,prečo som vo výbere nermal SH 350 (ktorý inak považujem za top vo svojej kategórii) verím že to netreba pre teba písať extra ešte raz
vikino-no máš nad čím premýšlať,ten Sym Maxsym 400 vyzerá dobre,výkon 25 kW fajn,keď sa chceš trochu naháňať z motorkármi,a je ihneď dostupný,len tá cena už sa šplhá dosť vysoko
https://www.sym-motor.sk/produkt/maxsym-400-r3/-- 14 pro 2022, 07:53 --
goes píše:A piaggio beverly/medly to nemel?
ani náhodou,nemá ani rovnú podlahu,ani šikmé nášlapy-pozeral som všetky skútre,ktoré sa na svete vyrábajú,túto kombináciu má aktuálne len Sym