valsidalxam píše:Tak mne sa zdá, že to za tých 60€ je už vlastne taká minihavarijná poistka (tá krádež hlavne je tam fasa ).
Pokiaľ chceš len čisto zákonnú , tak ja platím myslím 36 €.
mám jednu známu poisťováčku (teda známu, raz pred mnohými rokmi som bol na obhliadke pri prepise nejakého auta a ona tam sedela v svojom aute a oslovovala ľudí čo stáli v rade s ponukou poistenia ). Odvtedy už je síce v kariere trochu inde, ale od vtedy som nedal poistiť u nikoho iného.
Každé auto, motorku, vozík čo som kúpil mi dala najlepšiu cenu. Nevyhodilo mi lepšiu v žiadnom porovnávači poistiek, cez žiadneho iného poisťováka.
Najlepšie je, že vždy mi všetko poistí v inej poisťovni. Na jedno a to isté auto mi vyšla najlepšia cena čisto PZP, v jednej poisťovni, v inej, ked som to dal rovno s Havarijkou. Aj o to záležalo, či som to dával napísať na seba, alebo na ženu (už niektorá poisťovňa kvôli pohlaviu, či velkosti bydliska dokázala podlieť cenou druhú atd.
ADV mi dávala poistku cca 30€, ale nestíhal som to s ňou riešiť tak mi to zriešili rovno v predajni. Myslím že tvoj SYM je aj o trošku lacnejší, takže aj poistka by mohla byť trošičku lacnejšia.
Ale s tou 60€ cenou vrátane krádeže si mi dal chrobáka do hlavy. Asi by človek lepšie spal na výletoch a dovolenkách.To ktorá poisťovňa ti to ponúka ? (sorry nechce sa mi rozklikať ten porovnávač.
forester píše:Od 7.12.22 má Honda nový cenník. ADV 350 zdražili o rovných 100€ a ostatné skútre myslím tak isto o túto čiastku. Stále sa jedná o rok 2022 tak uvidíme až v novom roku čo sa udeje s cenami. Toto nie je koniec si myslím, ceny na začiatku sezóny pôjdu zase hore. Môj skromný odhad 200-300€
https://www.honda.sk/motorcycles/get-a-brochure.html
Dano píše:je tam aj faktor ceny,napr.skútre Sym aj Kymco sa už cenovo približujú k cenám Hondy a Yamahy,to im v predajoch nepomáha-hlavnú výhodu majú v tom,že kto chce jazdiť,príde do predajne,vyplatí a jazdí-keď som bral pred 2 týždňami Sym Joyride 300 (uvádzacia cena 4899 Eur) mali tam aj Sym Cruisym Alfa 300i (cena už nie tak dobrá,5399 Eur) aj JOYMAX Z+ 300i (tiež za 5399 Eur)-ihneď k odberu,mali tam aj MAXSYM 400í za 7399 Eur-tie ceny sú problém-cena ja stále jeden z najdôležitejších parametrov,a nielen u nás na SK
Dano píše:Niekto pri kúpe zvažuje viaceré faktory-ja som to už písal,ale môžem to zopakovať-hladal som maxiskúter,objem cca 300,ktorý má rovnú podlahu ale aj šikmé nášlapy,.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 11 návštevníků