Prevozné značky som neriešil,aj tak je počasie také,že jazdiť nemienim-tú cestu na pumpu som riskol,a skoro to nevyšlo
keď som natankoval,vyšiel som na hlavnú,trošku som pridal a hneď tam bolo 80 , predo mnou auto a odrazu nejako spomaluje-sakra,za zastávkou policajné auto a týpek v zelenom pozeral na nás cez nejaký bazmek
fuu,nezastavil ma,asi som bol krytý tým autom predo mnou-no pekne by si ma vychutnali.Bez značky,bez TP,bez PZP...
Ale už budem dobrý,počkám si na papiere,hlavné bolo vyskúšať nový stroj-dojmy: jazda je velmi kludná,stabilná,zákruty to vyberá samo-fakt geometria je super.Zima,nové tuhé tlmiče,ale na jamách žiadne kopance-iste majú na tom zásluhu aj velké kolesá,ale aj tak,nečakal som až takú pohodu.
Brzy zatial slabšie,ale dobre sa dávkujú,treba ich zabehnúť,potom budú tak akurát.
Motor velmi tichý,bez vybrácií,variátor naladený na menšie otáčky,rozbehy plynulé,hladké.
Na foto je aj motorový priestor,zistil som,že vaňa pod sedlom je len na 4 ks skrutiek M6-demontáž za 2 min.
takže servisné zásahy v budúcnosti nebudú zdržované hodinovou demontážou všakovakých plastov,nastavenie ventilov bude hračka,taký super prístup som ešte na žiadnom skútry nevidel,navyše aj pred vekom ventilov,spredu pod sedlom je velký plast,po demontáži 5 samoreziek prístup bezchybný.
Pridávam pár fotiek,čas na hodinách neplatí,to ešte musím zistiť,ako sa nastavuje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.