Presne toto som riešil po kúpe X max 300,pôvodné orig. plexi je úplne na nič,nechápem ako to vôbec môžu montovať na skúter,vietor už pri 100 km/h hučal okolo prilby,na plecia a poza chrbát tak,že som takto odmietol jazdiť,to nebola radosť,ale spôsob ,že nejako to vydržím,a už nech som doma.
Preto som tak ako vikino namontoval velké turistické Givi,ale ešte stále to nebolo ono-vietor už nešiel na prilbu a plecia,ale stáčal za zhora na chrbát-po zrezaní do výšky nosa to bolo lepšie,ale ešte stále tomu niečo chýbalo.
Objednal som teda ešte Givi air flow,a namontoval ho na to turistické-výsledok? Jazda úplne na parádu,do 120 tachometrových úplne minimálne turbulencie,ak je teplejšie,štít na prlbe mám vyklopený hore,lebo za štítom je ticho,pohoda,takmer bezvetrie.,za jazdy pozerám nad obidva plexi,takže ani nebránia vo výhlade.
Jasne že to nebolo len tak,musel som vŕtať do toho turistického plexi diery,ale šlo to celkom dobre akuvŕtačkou,ani to nakoniec nevyzerá nejako hrozne-pozri na velkom monitore nejaké fotky z výjazdov:
post349979.html#p349979alebo:
post350446.html#p350446