Česť práci skútristi
Kilometre pomaly pribúdajú, za chvíľu mi končí prvá časť zábehu. /do 1000km/ Práve som si posunul veterný štít na tú vyššiu polohu, som zvedavý keď dnes pôjdem domov z práce, aký to bude rozdiel. Po 1000ke by som chcel na skúšku prehodiť už spomínané veľké turistické plexi, ktoré si mám možnosť zapožičať a potom sa definitívne rozhodnem, čo tam ponechám. Inak v piatok večer som prelúskal celú tunajšiu diskusiu na tému Yamaha X - max 400 a niektoré veci a postrehy tam uvedené som si medzitým už stihol aj overiť v praxi
Otázka dňa ale znie: Neprenasledovali Vás po kúpe skútra výčitky svedomia a hriešne myšlienky na výmenu za veľkú motorku?
Viem že niektorý ju popri skútri aj vlastníte, ale taký z Vás čo nie? Ako sa tak vozím a sledujem tie veľké mašiny.....stále mi to vŕta v hlave
Neviem, neviem, ak sa v zdravý dožijem budúcej sezóny, či to nebude doma na pretrase......
Neskutočne sa mi páči taký ten retro-moderný dizajn v štýle Kawasaki Z900 RS
Viem že to je mimo tému, takže ak s tým má niekto problém, vopred sa ospravedlňujem a nech to prípadne moderátor stopne, ale nedá mi neopýtať sa na vaše pocity.....