Integra18 píše:Tak teda Chlapi ))
Dnes som všetko obvolal a zistil som, že mám problém o ktorom som vlastne ani nevedel. Nie sú momentálne, teda aspoň u nás v Bratislave, /samozrejme vraj kvôli Covid 19, veď pre čo iné - už mi to príde ako univerzálna výhovorka na všetko....))/ možné skúšobné jazdy. Predajca v Honde ma vysmial, vraj sa na motorku nemôžem prísť ani pozrieť, ak ju chcem, mám uhradiť faktúru v plnej výške, motorka sa objedná, prihlási a potom to vraj, citujem: "nejako vymyslíme, aby som si ju mohol prevziať" /úplná absurdita, z môjho pohľadu/ Predajca v Yamahe už bol akčnejší a ústretovejší.... )) Môžem vraj prísť, vonku pred showroomom si motorku v kľude poprezerať, môžem sa do konca aj posadiť /úžasné ))/ ale skúšobné jazdy sú aj tam až do odvolania zrušené.... Takže mám prakticky iba dve možnosti: kúpiť "na slepo" a dúfať v šťastnú ruku pri výbere, alebo počkať až niekomu kompetentnému dockvakne v tej sprostej hlave že na skúšobnej jazde s motorkou nemôžem predsa nikoho nakaziť a dúfať že to bude skôr, ako skončí sezóna 2021.... Úprimne, viac ma to ťahá do Yamahy... X - max vo verzii X - tech sa mi veľmi páči /istá exkluzivita prevedenia/a vzhľadom na denné používanie na cca. 70 km na cestu do práce v pomere 50 km diaľnica, 20 km mesto + víkendová "turistika" mi príde predsa len vhodnejší ako Forza, ktorá na mňa pôsobí viac ako skúter do "džungle veľkomesta" Toľko môj subjektívny názor a moje subjektívne pocity a dôvody. A teraz, "babo raď".....kupovať na slepo mi príde úplne absurdné, čakať na koniec sezóny sa mi tiež veľmi nechce, hlavne keď vonku sa už začína oteplovať..... ))
Skúšobné jazdy možné nie sú,lebo nemajú skúšobné motorky-ale na skútre sa kludne môžeš ísť pozrieť,ja som bol včera v Honde na Tuhovskej,majú tam napr. novú Forzu 350 cena 5750 eur,alebo Forzu 300 ročník 2020 výpredaj za 5150-na skútre som sa mohol posadiť,z predajcom pár minút pohovoril,žiaden problém.
Potom som šiel kúsok ďalej,v predajni Styx majú nový X max 300 euro5 , tiež som s predajcom podebatoval,vyskúšal sedenie (premýšlam totiž,že si objednám prešívané gelové sedlo,na tom origo nejako neviem obsedieťviac ako 2 - 3 hodiny jazdy) na tom skútri bolo také.
Takže problém kúpiť nie je,aj posadiť na skúter sa dá-pojazdiť nie,testovacie skútre nie sú.