Já jsem se taky rozhod pro nový kvalitní značkový maxi skůtr
KEEWAY Silver Blade 125EFI a zatím nelituji. Jezdím i delší trasy při běžné předepsané údržbě s náklady maximálně za oleje. Dovezené „kvalitně vytrápené značkové ojetiny“ s přetočenými kilometry jsem po třech měsících hledání poslal k vodě. Stačí např. ve Francouzštině v Googlu zadat, že prodám skůtr XY a světe div se, jaké jsou tam ceny se 60000km najetých km za 4 roky, pak stačí dovést, naleštit, přetočit kilometry a 200% zisku za kus je v kapse.
Za poslední roky jde kvalita všeho pěkně směrem dolu, materiál je vypočítaný a navrhnutý tak, aby finální výrobek vydržel záruční dobu a potom se začíná období poruch a závad. V elektronice je to ještě jednoduší, „závada“ se zvládne na implementovat do firmware a po nastavené době - uplynutí záruky, KONEC. Výrobci pak vydělávají na náhradních dílech, které se někdy neoplatí kupovat a výhodnější je koupit celý nový výrobek. Doba tzv. „držáků“ je pryč je tady doba spotřeby. Zkrátka ten, co se nepřizpůsobí trhu, nesmíří se s tím, že skoro všechno je a bude vyrobené v Číně, asi bude brzo chodit s holým zadkem, nebo s lopuchovým listem, ale zato 100% -ně Made in EU.
-- 21 úno 2015, 11:47 --
"jiri001" - Jak píše Marléna, celý vstřikovací systém je od DELPHI, a jak už to v dnešní době chodí, je vyrobený v Číně.
Konektory jsou kvalitní a voděodolné a vše je perfektně a odolně zpracované, zkrátka kvalita.
IMG_9383_WEB.jpg
IMG_9374_WEB.jpg
IMG_9387_web.jpg
IMG_9380_WEB.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.