Ať Tě to ani nenapadne, ona je to sice Tvoje volba, ale to říká každý, já to zvládnu, kdyžtak nějak opravím, ale potom z toho všichni kvetou, protože ony ty Číny kolikrát odporují i základním logikám chápání a prostě si to dělá co chce.
Proč si pro placebo kupovat něco nového a zároveň totální krám, kterou nebudeš moc pořádně využít a bude furt v opravně, nebo budeš silně nespokojen?
Na dálnici se 125 ccm můžeš, ale kor s těmito Čínami by to bylo spíš o život, protože ty skútry mají max. 6kW, to navíc jen papírově v realitě to může být ještě o něco míň.
Nekupuj si Yuki, Maxony, Noname čínos, Mottoro, Kingway, Zen, Kentoya, JonWay, ...
Něco mezi Čínou a kvalitními skútry je Kymco, SYM, TGB (dle kvality ne dle původu, jinak Kymco, SYM, TGB - Čína je
pro rýpaly Taiwan).
Hlavně si to rozmysli a polož otázku PROČ si koupit NOVÝ čínský skútr, krom toho, že ho budeš mít nový, ale KVALITOU a SPOLEHLIVOSTÍ
na nic.
Když si koupíš ojetou 125 ccm, což za tu cenu moc nejde, ale něco se najde, hlavně tedy Kymco Agility City 125 se dá najít do 30 tisíc. Budeš spokojen, pokud si samozřejmě dáš pozor a nekoupíš úplný střep.
Našel jsem pěkné s malým nájezdem, ale asi už bude pryč za tu cenu, samozřejmě musíš si dávat větší pozor při koupi ojetiny.
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3497183 ... 2800km.phpAle tím končím s vynaléháním mých sil o odrazení Tě od Číny, většina se stejně nenechá přemluvit a potom to dopadá.. Prvních 100km tu všichni píšou: "Proč si stěžujete? Jsem naprosto spokojen." no a pak to do tisíce km přijde; ty chceš přece jezdit, co nejvíce spolehlivě a bez zbytečných plateb do servisu.