od waikik » 05 úno 2014, 19:33
Tak teda vyzerá to celkom fajn,čo sa dizajnu týka.Ja síce tiež jazdím na Honde,no mal som "číny" dve..Keeway Matrix a Tauris Avenida.A práve tá tbou vybraná Kentoya je úplne ako jeden model od Taurisu a to Tauris Fiera.Veľa komponentov,čo sa týka prepínačov a všelijakých menších a väčšich časti skutra si tie húfy činskych značiek "požičiavajú"...vrátane samotného motora....predpokladám,že je tam typ...152 QMI.Výkon je typický pre čínske stroje danej kategorie..a to dosť nízky...,kvalitu prevedia a spolahlivosť preverí až čas...,no určite má nárok na slabšiu kvalitu a to už vzhľadom k cene....a tak k tomu aj musíš pristupovať.Mne Keeway slúžil bez poduchy 12 000 km ...,no potom som chcel neičo iné a nové..,tak osm si kúpil úpne nový Tauris Avenida a ten sa mi po mesiac rozsypal a ja som ho tlačil domov asi 4 km ...to na*erie,ak je to nový stroj....A?le všetko je pokaziteľné...Aj Honda určite...Ak tvoj rozpočet má hranice na urovni tejto Kentoyi a páči sa ti..,tak si ju kúp.-...,no ak tomu povenuješ viac pozornosti ako značkovemu stroju a nebudeš na to ako pes a jemnejší skôr...,tak ti to snáď aj vystačí....Nebim ináč radiť....,len asi tým,že som ti vyrozprával svoj príbeh a skúsenosti z čínskými skutrami...jeden bol super,,aj ked slabší oproti značke..a druhý ani mesiac nevydržal....takže asi to je trošku lotéria...TAk nech slúži...držím prsty a veľa šťastným kilometrov želám...
..."talianský muzikál"..FORD FOCUS ecoboost 1,6