Ahoj...vítám tě tady na fóru... Musim souhlasit tady s TUNERem, aby sis udělal chvilinku a pročetl si tady pár topiků...
Například tenhle
viewtopic.php?f=66&t=1951 a pročetl bych si celé oddělení 50ccm skútrů....
viewforum.php?f=2 Za mě, taky říkam nekupovat ani jednoho... Chceš do toho vrazit docela velkej peníz ( v přepočtu na koruny do 30 000kč) a pokud budeš jezdit, každej pracovní den 20km a o víkendech dokonce 200km výlety...tak to, toho za chvilinku, docela hodně najezdíš.... Kdybys to fakt takhle dělal, vychází mi kolem 1200km měsíčně... A to věř nebo nevěř., že bys za chvíli spíš stál někde v servisu nebo na tom něco sám opravoval, to je jedno..Já tim chci prostě říct, že za tvé peníze, co do toho chceš dát, tak seženeš moc pěkného, ojetého, ale hlavně spolehlivého skútra.... (je mi teda jasný, že se tu zase strhne vlna protestů od majitelů čínských skútru, co jsou se svejma strojema moc moc spokojený) Ale já za samotného sama sebe, bych už si nikdy nic takového za takové peníze nekoupil...
Když jsem o skútrech nevěděl, lautr vůbec nic, ( bohužel jsem nevěděl tady o tom fóru ani o žádném jiném), tak jsem si taky řekl, že si radši koupim uplně nového skútra..... Byla to opravdu chyba.... Já si koupil nového skútra za 27000kč a pak jsem se ho se 3500km najeto, snažil kvůli nespokojenosti se spolehlivostí ( no furt se to sra*o a hlavně to vůbec nejelo) prodat..... No ani néé po roce jsem ho s radostí prodal za 16000kč... Koupil jsem si ojetou značku ( podotýkám s 38000km najeto), teď na ní mám najeto 12000km a jsem stále maximálně spokojen..
Ty máš prostě tu výhodu, že si ještě nic nekoupil, tak si to tu v klidu pročti a pak se rozhodni....
Za mě řikám, že bych si tyhle skútry na které se ptáš nekoupil...
Takže si najdi chvilku a studuj
Držim pěsti, ať se rozhodněš v prospěch tvé spokojenosti