Celkem by mě zajímalo, za kolik sem dovozci dováží japonce a číny. U číny ta cena bude podle mě třetinová té, za kollik se to prodává, u japonce čekám tak poloviční s 50% vývarem. Ono taky může být problém, že do ČR se dováží typický to nejhorší, protože banda zasr....h čecháčků chce na všem vyvařit. Ono se stačí podívat na čínská auta. Někdo se začne ohánět crash testy atd, že to nemá deformační zóny atd, ale ono byste museli vidět přípravy auta evropského na crash testy. To taky není níc standartního
Taky to samé je například s plazmovou obrazovkou. Všude je známo, že je to nejkvalitnějí obrazovka, ale prostě už končí výroba a to jen díky tomu, že lidi strašně koukají na cenu a radši si koupí divnou ledku, protože na prodejně nic jiného nemají. Problém je v tom, že plazma má mnohem vyšší výrobní cenu než led TV a prodejci, aby toho víc prodali, tak odebírají samé ledky. Mám plazmu už asi 4 roky, obraz nádherný - průměrná spotřeba 170W. Pak máme druhou LCD - obraz divný, lehce do šeda a spotřeba 80W. To už je sakra papírově rozdíl, ale stojí ten rozdíl třeba 800Kč ročně za to, že budu celý rok koukat na šedý obraz???
Tohle je začarovaný kruh a upřímně mě to všechne pěkně štve:( Kvalita jde na všem dole, protože lidi chtějí samé super věci a nemají na to peníze:(