To Sigi: nevytáhl jsem proti značce, jen většina zdejších uživatelů vytáhla proti číně a jejich majitelům. To přísloví je hezkě, ve spoustě z nich je pravda. Ale tak, jako v dnešní době neplatí některé zkušenosti našich předků (když má cibule hodně vrstev, bude tvrdá zima, když včely brzo zazimuji, brzo přijdou mrazy), tak některá přísloví není možno brát stoprocentně tak, jako kdysi.
To Vratas: u té koupě stočené ojetiny nešlo o to znevažovat značku, ale o příklad toho, že ne vždy je koupě ojetiny bezpečnou věcí.
A u toho "16-ti letého kluka" nejde o to, že mu otec koupil Kymco na dojíždění, ale že je s ním spokojený a nechtěl něco jetého, jinou značku, i když stejně kvalitní. A možná i levnější než DJ50. Jen že i proti této značce
tu jsou averze některých uživatelů.
To Krizik a Sigi: u Vinterwolfa beru stroje, jak je má v profilu. Nikde nemá pořadí . A vy si oba fakt myslíte, že někomu závidím dražší stroj? To nemyslíte vážně... Už jsem tu četl kdeco, ale takovou hloupost ještě ne . Klidně si jezděte na čem chcete, třeba za 150 tisíc, jsou to vaše peníze. Závidět vám to rozhodně nebudu, takový maloměšťák ještě nejsem. Ale tady se pàr takových asi najde a asi jste se s nimi už setkali, jinak by jste nenapsali takovou blbost. Sigi, vzpomínáš na dobu, kdy jsi zvažoval ten alarm, já tenkrát napsal svůj názor a tobě přišel dobrý, dokonce jsi psal, že máš takovou povahu, že zajdeš do motověcí, něco koupíš a až dofatečně zjistíš, že to byly vyhozené peníze. A teď máš pocit, že snad někomu závidím? To snad ne...