Aprilia...Piaggio...nádhera, to by nebylo co řešit...ale ta cena je prostě někde jinde...pro mě je těch 60tisíc, co stojí Honda PCX maximum...
Vidím, že jsem tématem Loncin TH125A rozvinul zajímavou debatu a chlapci se tu hádají, jak se jinak říká, přeměřují si pinďoury
Abych to tak nějak uvedl na pravou míru...s mým rozhodnutím, že zakoupím skútra samo vyvstala otázka co si vlastně koupím a začal jsem poctivě pročítat toto super fórum a pomalu si utvářel názor. Se skútry nemám prakticky žádné zkušenosti, auto či motomechanik nejsem ani náhodou a tak jsem si říkal, : " tady to ti kluci znají,oni ti poradí " což se mi celkem splnilo a postupem jsem došel k názoru, že to bude Honda PCX 125ccm. Mám k tomu několik důvodů,1. věřím, že je to poctivá japonská značka a je mi šumák, kde se vyrábí... 2. mám v místě bydliště servis...3. příští rok mi bude 50sát, zasloužím si new moto, nechcu ojetinu.., nehodlám pod ničím celé dny ležet, ani by to k ničemu nevedlo, spíše bych tomu ublížil než že bych něco dal dohromady, aby to fungovalo
PCX je zde velice slušně hodnocena.. .4. cena je srtozumitelná ..5. a hlavně.....moc se mi líbí...
Ovšem od narození jsem v některých věcech nerozhodný a i zvídavý, narazil jsem i zde na chválené čínsko - asijské skútry a dle referencí lze říci,že Kymco,Sym, TBG a Loncin nejsou k zahození a tudíž jsem chtěl vědět, zda-li zde není majitel tohoto skútru...
Nic víc, nic míň....takže sorry, že jsem vás trošku rozohnil, však co vás nezabije to vás posilní...každopádně díky za veškeré reakce...