fleet.admiral, sigi a další:
já už bych Čínu nechtěl,ani kdyby mi ji dávali zadarmo.
Koupil jsem novou 50 Yuki v domnění,že záruka a servis a 0 km,nekradený,nebouraný a za zdánlivě dobrou cenu.Po dvou letech provozu-neprovozu by seznam závad a oprav byl hooodně dlouhej
,počínaje vybitou baterkou a poloprázdnejma gumama
při koupi(v hlavní prodejně značky-už to mě mělo kopnout)
až k současnýmu stavu,kdy to opět z neznámých příčin nejede(po kolikátý už
) a já řeším opět odvoz do servisu.Až to servis opraví,respektive vymění to,co se snad ještě do tedka neměnilo(a moc už toho nezbývá) vezu to do jejich bazaru,už je to tam domluvené,sám bych se to totiž styděl
někomu osobně prodat.
Mimochodem jsem se tam zmínil o tom,že budu na jaře kupovat pro dceru skutr 125 a byl mi nabídnut jakýsi model Yuki.Pro pobavení jsem si ho prohlídnul a skutečně je to stejný křáp jako ta padesátka,s pofidérním karburátorem se spoustou zdrátovaných hadiček,s neskutečným výkonem 6kW(což ve skutečnosti mít stejně nebude a když,tak ne dlouho)max rychlostí prý 100-zřejmě tachometr optimista a papírovou spotřebou 3,7-4 l/100 km.Po zevrubném výkladu prodavače o kvalitě,bezproblémovýmu provozu,slušnýmu výkonu při solidní spotřebě jsem odcházel s divným pocitem-BOŽE,on sám tomu snad i věří
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300