tyjo píše:To je pořád jen PCX, PCX, kup si co se ti líbí jak máš dostupnej servis, každej má jiné priority. Co třeba popřemýšlet o spotřebitelském úvěru ? Každý prodejce ho nabízí a když chceš PCX, tak zaplať 40 a zbytek na splátky
Jakej je Tvůj názor na KYMCO ? V poslední době jsem zaznamenal v diskusi o PCX úzké gumy a ta ochrana před deštěm taky trošku problém a mě osobně vadí ten tunel uprostřed a značkový servis.
tak předně musím říci,že mě se PCX líbí,možná by to mohlo mít větší kola a je fakt,že na ty gumy jsem četl nespokojené ohlasy...ale jinak ho považuju fakt za krasavce ...i jsem na něm seděl.....až sednu na Loncina,napíšu poznatky. O tom spotřebitelským úvěru jsem taky trochu uvažoval,prostě uvidím jak se věci budou mít na jaře, v prvé řadě musím mít jasno co chci a kolik jsem dal dohromady....kymco je určitě kvalita,podle toho co jsem o tom četl,ale cena mě přijde jak u značky,na živo jsem neviděl,nevím o žádné blízké prodejně...
j3nda:
Dám na to oko a napíšu svůj názor....
27.10. edit:Tak jsem navštívil tu výše zmiňovanou prodejnu v Poděbradech, no ona to není vlastně prodejna, týpek tam má garáž, v tom nějakej pneuservis a taky tam prodává nějaké ty skútry...když jsem tam dorazil,tak tam měl jednu padinu zaprášenou pod igelitem a povídal, že nic jiného nemá, a že zas až na jaře...no prostě o ničem, víc k tomu není třeba dodávat...