Yaryn:
Však já také. Z pohledu prodejce. Fórum není jen pro vás a já se chtěl pouze zastat nás, jak se věci skrz počtu majitelů na inzerci mají a v podstatě i dalších slušných prodejců. Nic špatného na tom není, to jen vy stále vidíte zášť vůči nám prodejcům aniž byste je navštívili osobně. A sorry, ale když mi přijde na obchod zákazník, který vykládá jak kupujeme stroje za 10tis a prodáváme je 5x tolik, člověk mu slušně vysvětli, že to tak není a dozví se od zákazníka, že mi teče mlíko po bradě ,a že on jezdil, když já se ještě válel v kočáru, tak se nezlobte, ale mohli bychom Vás zákazníky házet také do jednoho pytle po takových zkušenostech
, což neděláme a nikdy jsme nedělali.
My z vás máme živobytí a vy od nás dostáváte jistý užitek a proto by se obě stany měli alespoň trochu respektovat a ne jen vidět, že platíte a my kolem vás skáčeme. Máte snad práci také a určitě byste nebyl rád, kdyby vám ji někdo kritizoval v mnoha případech zbytečně
Snad už můžeme tuto debatu ukončit, doufám, že i přes všechny překážky urýpaných komentářů, z toho nejeden člověk pochopí, že v ČR nejsou jenom vydrbaní prodejci moto, ale že některé to ještě stále baví!